Slide 1

Projecten

Uw project hier?

............................

Diverse werkzaamheden

Hier ziet u diverse kleine werkzaamheden die wij gerealiseerd hebben.

Metamorfose van kantine naar ontvangstruimte.

Toen Aannemersbedrijf Wopereis in 1992 het nieuwe bedrijfspand bouwde aan de Bosberg 19 in Borculo, werd hier onder andere een kantoor met kantine gerealiseerd. Nu, 25 jaar later was diezelfde kantine toe aan vervanging. We hebben ervoor gekozen om deze kantine om te bouwen tot een prettige moderne ontvangstruimte waar we met klanten hun plannen kunnen bespreken of een kopje koffie kunnen drinken.

Schuppert Mode

Schuppert Mode gevestigd in Borculo, is een moderne mode zaak voor zowel dames als heren. Om de winkel te vergroten hebben zij ons gevraagd het aansluitende pand aan te pakken en bij de bestaande winkel te betrekken.

Renovatie woning te Borculo

Deze woning in Borculo hebben wij compleet onder handen genomen. De eigenaresse wilde graag de keuken bij de woonkamer aan trekken, door de muur tussen de keuken en de kamer weg te halen ontstaat al snel een mooie open ruimte. Ook zijn het toilet en de badkamer compleet gerenoveerd en opnieuw ingedeeld, op deze manier ontstaat meer ruimte en meer comfort. Wij wensen de eigenaresse heel veel wooncomfort in haar nieuwe woning.

Dakrenovatie te Haarlo

Deze woning was nog voorzien van een asbest dakbeschot. Omdat de woning geheel werd geïsoleerd, is besloten om het dak meteen mee te nemen. Asbest is allemaal verwijderd en maakte plaats voor geïsoleerde dakplaten. Ook zijn meteen de bestaande boeien en topgevels vervangen door onderhoudsvrije materialen. Zo kan deze woning er weer jaren tegen aan!

DOOR Advies

Uitbreiding van het kantoor van DOOR Advies in Borculo

Verbouwing Harderwijk

In overleg met een klant van ons, hebben we samen een idee uitgewerkt dat helemaal aansluit bij de wensen en eisen die zij hebben. Dit heeft geresulteerd in een aanbouw met een plat dak die de woning beneden aanzienlijk vergroot. Het doel was wel om te proberen geen steunpilaren of kolommen midden in de ruimte te krijgen. Volg hier de vorderingen van de verbouwing.

Ami Kappers Enschede

Inmiddels zijn ze alweer open. Maar de afgelopen weken zijn wij hier druk bezig geweest met het creeren en verwezelijken van de nieuwe Salon voor Ami Kappers te Enschede. In dit album ziet u de voortgang van de werkzaamheden en het eindresultaat.

Verbouwing Warnsveld

Om de woonruimte van deze woning te vergroten, hebben we de bestaande bijkeuken verkleind, hierdoor kon de keuken verplaatsen. Op deze manier is een grotere woonkamer gecreëerd. Omdat de dubbele deur uit de bijkeuken kwam te vervallen hebben we deze opnieuw gebruikt voor de woonkamer. Op deze manier is er direct toegang tot de tuin.

Fundatie Driebergen

Afgelopen week hebben wij in Driebergen deze fundatie met geïsoleerde vloer gerealiseerd. De bestaande schuur is gesloopt, hiervoor in de plaats komt er een mooie ruimte bij aan de bestaande woning.

Blokker Borculo

Nieuwe pand van de blokker aan de Veemarkt in Borculo.

Vernieuwen van Boeien & Goten

Deze woning met bijbehorende garage uit 1974 was toe aan nieuwe boeien. Ook de goten hadden de beste tijd gehad, deze hebben we dan ook gelijk vervangen. Hier ziet u het de voor en na foto's van de woning.

Verbouwing Bohero Borculo

Om de winkel te vergroten heeft Bohero besloten om de kantine en kantoren te verplaatsen naar de andere zijde van het gebouw. Hier is te zien hoe wij dat gerealiseerd hebben.

Etalage Dokado Borculo

Nieuwe etalage voor Dokado

Verbouwing keuken & toilet te Arnhem

Hier zijn wij bezig met het vernieuwen van de bestaande keuken. Bestaande doorgang wordt dicht gemaakt, op deze manier kan ook het toilet vergroot worden.

Plaatsen kozijn te Ugchelen

De klant wilde graag meer daglicht in de woonkamer, op deze manier is dat uitstekend gelukt

Badkamer te Borculo

Een van de door ons gerealiseerde badkamers

Hulsbeekdag; Hulsbeek te Oldenzaal

Vandaag hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de goede doelen dag voor Stichting Welkomhuis. Stichting Welkomhuis biedt gezinnen, die niet zonder (medische) begeleiding kunnen, geheel verzorgde vakanties aan. Kom meerijden in een 4x4 auto en steun Stichting Welkomthuis! Je kunt ons vandaag vinden op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal.