Aanbouw & verbouw

De oplossing voor ruimtetekort zonder te hoeven verhuizen

Kenmerken van een aan- of verbouwing

We hebben de vaardigheden, ervaring en kennis om projecten succesvol te plannen, beheren en uit te voeren. Door ons in te schakelen, kunt u profiteren van professioneel advies, hoogwaardig vakmanschap en een gestroomlijnd proces.

Woning past weer bij uw woonwensen

Door bijvoorbeeld een verandering in gezinssamenstelling kunnen ook uw woonbehoeftes veranderen. Een aanbouw of verbouwing kan uw huis weer laten voldoen aan uw wensen.

Groter wooncomfort

Door gebruik te maken van goede moderne materialen en technieken stijgt het wooncomfort. Een goed uitgevoerde aanbouw of verbouwing zorgt voor jarenlang plezier.

Blijf in uw eigen huis

Als uw huidige woning verder goed bevalt of als u de buurt erg prettig vindt, is aanbouwen of verbouwen de oplossing. U kunt dan op dezelfde plek blijven wonen, maar toch uw woonwensen waarmaken.

Waardestijging van uw huis

Een kwalitatieve aanbouw of verbouwing draagt bij aan de waarde van uw huis. Ook kan u makkelijker de kosten spreiden dan bij de bouw van bijvoorbeeld een nieuwe woning.

Woning past weer bij je woonwensen

Door bijvoorbeeld een verandering in gezinssamenstelling kunnen ook je woonbehoeftes veranderen. Een aanbouw of verbouwing kan je huis weer laten voldoen aan jouw wensen.

Groter wooncomfort

Door gebruik te maken van goede moderne materialen en technieken stijgt het wooncomfort. Een goed uitgevoerde aanbouw of verbouwing zorgt voor jarenlang plezier.

Blijf in je eigen huis

Als je huidige woning verder goed bevalt of als je de buurt erg prettig vindt is aanbouwen of verbouwen de oplossing. Je kan dan op dezelfde plek blijven wonen, maar toch je woonwensen waarmaken.

Waardestijging van je huis

Een kwalitatieve aanbouw of verbouwing draagt bij aan de waarde van je huis. Ook kan je makkelijker de kosten spreiden dan bij de bouw van bijvoorbeeld een nieuwe woning.

Wij staan klaar voor uw volgende project!

Ervaar zelf waarom Aannemersbedrijf Wopereis al tientallen jaren lang de beste keuze is.

Recente aanbouw & verbouw projecten

Ontdek onze voorgaande projecten en laat u inspireren.