Meer dan 40 jaar ervaring in het vak

Met meer dan 40 jaar ervaring is Aannemersbedrijf Wopereis uw vertrouwde partner voor professionele bouw- en renovatiediensten. Ons ruime vakmanschap strekt zich uit over diverse projecten, variërend van nieuwbouw tot verbouwingen en onderhoud.

Vertrouwen op ons team

Door de jaren heen hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Met onze diepgaande kennis en expertise bieden we maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste normen en uw verwachtingen zullen overtreffen. Kies voor Aannemersbedrijf Wopereis en profiteer van de voordelen van onze lange en succesvolle geschiedenis in de bouwsector.

0 +
Opgeleverde projecten

Van bouwplan tot realisatie

Aannemersbedrijf Wopereis is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige bouw- en renovatieprojecten. Met een sterke focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid hebben we een solide reputatie opgebouwd in de branche.

Totaalaanbod met één aanspreekpunt

Wij nemen het volledige projectmanagement op ons, vanaf de planning tot aan de oplevering. U hoeft zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende partijen.

Werkzaam in heel Nederland

Aannemersbedrijf Wopereis is actief in heel Nederland. Ongeacht waar uw project zich bevindt, kunnen wij u van dienst zijn.

Transparant & betrouwbaar

Wij geloven in open communicatie en heldere afspraken met onze klanten.

De bouw is teamwork

Tonnie

Bas

Pascal

Eelco

Engelien

Michel

Rody

Jesse

Bram

Niek