Slide 1

Kozijnen, ramen en deuren

Heeft u ook genoeg van het steeds terugkerende onderhoud van uw houten kozijnen, ramen en deuren? Of zijn deze aan vervanging toe. Dan is het misschien tijd om te overwegen om op kunststof over te stappen.

Kunststofprofielsystemen zijn kwalitatief zeer goed en prijstechnisch erg aantrekkelijk. Voor wat betreft de isolatie voldoen de profielsystemen aan alle akoestische en thermische voorwaarden. Dat zijn ideale voorwaarden voor vervaardigen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en als onderdelen van erkers, serres en dakkapellen.

De vormgeving van ramen en deuren bepaalt de uitstraling van een gebouw. De ramen en deuren kunnen dan ook uitstekend op iedere bouwstijl worden afgestemd. De profielen kunnen worden voorzien van een houtmotief, zijn in vele kleuren beschikbaar en kunnen worden uitgebreid met aanvullende producten, zoals rolluiksystemen en raamluiken.

Wij hebben tientallen jaren ervaring met het vervangen van houten en het monteren van kunststof kozijnen. Wij kunnen u hierbij adviseren waarbij, naast de prijs, kwaliteit en service bij ons voorop staan. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden.