Slide 1

Ons bedrijf

Aannemersbedrijf Wopereis is gevestigd in Borculo en is een zelfstandige onderneming met ruim 40 jaar ervaring in de bouwsector. U kunt bij ons o.a. terecht voor het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand, het aanbouwen van een garage of carport, een kap op een plat dak, een serre, een veranda, een dakkapel, het monteren van kunststof kozijnen tot en met het vernieuwen van uw badkamer of keuken.

Heeft U ideeën, plannen, wensen en dromen, maar weet u niet hoe u deze kunt toepassen in uw bestaande situatie? Geen probleem, in een persoonlijk gesprek inventariseren wij deze ideeën, plannen, wensen en dromen, houden rekening met de technische mogelijkheden en vertalen dat alles naar een maatgericht advies met een bijpassende offerte. Geen offerte op een A-4tje maar een uitgebreide offerte die op een transparante wijze met u besproken wordt. Alle materialen en werkzaamheden staan omschreven en er wordt ruimte geboden voor eventuele eigen werkzaamheden.

Terwijl uw opdracht gestalte krijgt, denken wij met u mee en regelen voor u het hele bouwproces. Als opdrachtgever heeft u te maken met één aanspreekpunt waardoor zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het bouwproces bijsturing of aanpassing mogelijk is en ook snel is uit te voeren.

Laat ons uw ideeën, plannen, wensen en dromen combineren met ons vakmanschap en onze kennis en ervaring.