Slide 1

Aanbouw en verbouw

Woonwensen veranderen in elke fase van het leven. Gezinssamenstelling, individuele mogelijkheden en de manier van vrijetijdsbesteding zijn hierin belangrijke factoren.

Bent U erg gehecht aan uw huidige woning of woonomgeving en wilt u liever niet verhuizen? En wilt u toch graag extra of andere woonruimte creëren? Een aanbouw of een verbouwing kan verrassend veel ruimte opleveren. Wij helpen u graag om aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren en woonwensen de mogelijkheden te onderzoeken.

Een verbouwing betekent een nieuw leven voor uw woning. Er moet met veel zaken rekening gehouden worden. Allereerst natuurlijk met de bestaande indeling en constructie. En bij een aanbouw is het vanzelfsprekend belangrijk dat het nieuwe gedeelte aansluit bij de stijl van de bestaande woning.

Een verbouwing is ook een ingrijpende gebeurtenis. U woont immers al in uw huis. De werkzaamheden moeten daarom efficiënt uitgevoerd worden met zo min mogelijk overlast voor u en uw omgeving. Met vakmanschap, flexibiliteit en een strakke planning proberen wij deze overlast tot een minimum te beperken. Het spreekt vanzelf dat alle werkzaamheden op een veilige en verantwoorde wijze worden uitgevoerd.

Verras ons met uw woonwensen en laat u verrassen met een vakkundige verbouwing op maat.